Romantik Günaydin Mesajlari Sevgiliye Güzel Sözler

Romantik Günaydin Mesajlari Sevgiliye Güzel Sözler  Mesajlari - En Güzel, Duygusal, Etkileyici, Anlamlı, Gülümseten, Romantik 

Sevdiklerinizi güne mutlu bir başlangıç yapmaları için günaydın mesajı ile selamlamak istiyorsanız, işte size en eşsiz seçenekler! Sevgilinize, kız ya da erkek arkadaşınıza yazabileceğiniz en güzel, kısa, uzun, komik, anlamlı, romantik sevgiliye günaydın mesajları burada! Resimli ya da yazılı olarak gönderilebilen bu mesajlar, sevdiklerinizi günlerine renk katacak. Duygularınıza tercüman olacak için etkileyici ve en güzel günaydın mesajı seçenekleri sizi bekliyor!


Biliyor musun? Sabahları güneş odamı seni gülüşün ise içimi aydınlatıyor aşkım.


Güne sevdiceği olmadan başlayamayanlar kulübünden günaydınlar.


Uyanmanı beklerken kuşlara ekmek atıyorum, kedilere yemek veriyorum, aşkın beni ben yaparken içimdeki iyiliği de büyüttü, iyi ki varsın sevgilim.


Başkaları uykusunda düşteyken, ben aşkınla uyanınca düşteyim. Hadi uyan sevgilim uyan da rüyam başlasın.


Romantik günaydin MesajlariUyanmanı beklerken kuşlara ekmek atıyorum, kedilere yemek veriyorum, aşkın beni ben yaparken içimdeki iyiliği de büyüttü, Sevgiliye günaydin mesajlari 

Resimli günaydin mesajlariBaşkaları uykusunda düşteyken, ben aşkınla uyanınca düşteyim. Hadi uyan sevgilim uyan da rüyam başlasın.

Günaydin Mesajlari 

Hayirli güzel SabahlarBiliyor musun? Sabahları güneş odamı seni gülüşün ise içimi aydınlatıyor aşkım.
Güzel sabahalarGüne sevdiceği olmadan başlayamayanlar kulübünden günaydınlar.
En Güzel Günaydin Mesajlari Fecr vakti kızıl güllerin güzelliği bana seni hatırlatıyor, sabırsızlanıyorum gün doğumuna.

Sevgiliye Günaydın Mesajları

Güne güzel başlamak kuşkusuz ki sevilen yakınlarla gerçekleşen güzel diyaloglarla doğrudan alakalı. Bilhassa sevgiliyle günaydın sohbeti herkesi mutlu eder. Hayatınızdaki kişinin güne güzel başlamasını istiyor, onun gönlünü hoş edecek sevgiliye günaydın mesajı arıyorsanız bu içerik tam size göre. İşte birbirinden güzel sevgiliye günaydın mesajları sizler için;.

isim bas harflerine göre falSabahın seherinden, rüzgarın nefesinden, ezanın sesinden gönlümüze düşen huzur. Uyandık bugün de çok şükür ya Rab, Günaydın hayırlı sabahlar..
isim bas harflerine göre falAllah(c.c)'ım, nasıl ki kudretinle geceyi gündüzle örtüyorsan; bizim de hatalarımızı, günahlarımızı rahmetinle ört. Hayırlı sabahlarımız olsun.
isim bas harflerine göre faliKazasız belasız, acısız dertsiz, huzurlu mutlu güzel bir gün olması dileğiyle. Hayırlı sabahlar.

Arkadaşa Gönderilecek Günaydın Mesajları

isim bas harflerine göre faliGeceleri seni düşünüp uykusuz kalıp sabahın köründe ayağa dikiliyorum, öylesine aşık ettin kendine tebrikler... Günaydın sevgilim.

isim bas harflerine göre falGeceleri yıldızları izler seni düşünürüm, gün doğarken aklımda yine sen, meğer gecem gündüzüm sen olmuşsun, günün aydın olsun.

Günaydin Hayirli SabahlarGünaydin umarim sabahiniz sevgi mutluluk, baris ve uyumlar doludur

Günaydin gönlü güzel insanlaraGünaydin gönlü güzel insanlara gönüller dolu sevgiler.

Günaydin Mutlu Huzurlu sabahlar

Günaydin Mutlu huzurlu neseli sabahlar