Anneler Günü Kutlu Olsun Sevdiklerinizin Özel Oldugunu Hatirlatiniz

Anneler Günü Kutlu Olsun Sevdiklerinizin Özel Oldugunu Hatirlatiniz Mayıs ayının belki de en önemli günü kuşkusuz Anneler Günü'dür. Sabit bir tarihi olmamakla birlikte, tüm dünya ile birlikte her yıl 2.hafta Pazar günü kutlanır. Annemize ve ailemizdeki anne olan yakınlarımıza sevgimizi ve minnettarlığımızı ifade edebilmek için bir şanstır bu özel gün. Onların üzerimizdeki emeklerine karşılık bu özel günde onlara söyleyeceğimiz her tatlı söz, sevgimizi ifade eden sözler, samimi ve içten minnet cümleleri onları sonsuz mutlu edecektir.Bu özel günde, annenize karşı duyduğunuz hisleri anlatacak doğru kelimeleri bulmak şaşırtıcı derece zordur. Söylenecek çok şey olmasına rağmen, onun için en iyi cümleleri seçmeniz gerektiğini bilirsiniz. Anneler günü sözleri sayfamızda anneye duygusal sözler, uzun ve resimli sözler temalarında bir liste yaptık. Listemizdeki güzel sözlerden ilham alabilir, pek kıymetli annelerimize bizim için yaptığı bütün fedakarlıklar için yılda 1 kez de olsa içten bir teşekkür edebilirsiniz.

Anneler Günü Kutlu Olsun

Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam. Anneler günün kutlu olsun canım annem.
Anneler Günü Kutlu Olsun

Her şeye değer senin sonsuz sevgin.. Annem. Seni çok arıyorum.. Çok özledim. Anneler günün kutlu olsun biricik meleğim.
Anneler Günü

Anneler Günün kutlu olsun anneciğim! Benim annem olduğun için çok mutluyum. Bana her zaman inandığın ve benim için yaptığın her şey için teşekkür ederim. Seni seviyorum!

Anneler Günü Kutlu Olsun


Sen benim gündüzüm de yol gösteren, gecemde aydınlatan, zorlukta yüreklendiren, mutlulukta sarılan sensin. Sen benim bu dünyadaki en güzel varlığımsın anneciğim. İyi ki varsın.
Anneler Günü Kutlu Olsun

Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın. Hüznümüzü sevince dönüştüren harika kadın, Anneler Günün kutlu olsun.

Anneler günü kutlu olsun

Anneler, karşılıksız sevgi ve sonsuz özverinin simgesi, dünyanın hiçbir değeriyle karşılaştırılamayacak ve yeri hiçbir zaman doldurulamayacak olan hayatımızın en değerli varlıklarıdır. Anneler Günü kutlu olsun.!


Annelerimizi sadece anneler gününde değil, yaşamın her anında sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklamalıyız. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.!

Anneler Günü Kutlu Olsun


Penceresiz odamda, ışıkların en nadidesiydin. Akıl hocam, hayat danışmanımdın. Yollar ayrıldı ama kalpler asla. Seni seven yavrun anneler gününü unutmadı. İyi ki varsın annem.


Anneler Günü bir gün değil; her gündür. Sevgin her gün içimizde, sen bizim evimizde bir meleksin annem.

Anneler Günü Kutlu Olsun

EN GÜZEL ANNELER GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ

Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece “ANNE” derdim. Anneler günün kutlu olsun Annem.
Anneler Günü Kutlu Olsun

Bana hayat veren ve hayatı öğreten biricik anneme sevgilerimle..

Annem annem sen üzülme sözlerin hep yüreğimde annem annem gel üzülme ben hala senin dizlerinde. Seni çok seviyorum anneler günün kutlu olsun canım annem.

Anneler Günü Kutlu Olsun

yok, elimde bir demet menekşe, yok elimde sevdiğin gül şekeri. Yok işte sana bir şey bilmem ki ne demeli, bir tek ağır yaralı özlemim ve bir tek gözlerine sürdüğün gözlerim anne benim, aç kapıyı anneler gününü kutlamaya geldim güzel annem.

İlk adımlarımı seninle attım, ilk kahkahamı sen işittin. İlk kez sana böyle baktı gözlerim annem. Günün kutlu olsun, ömrün uzun olsun.

Anneler Günü Kutlu Olsun

Küçükken başucumda bana ninni söylerdin, sabahları uyanınca, beni okşar severdin. Benim annem, güzel annem beni al dizlerine. Kucağında okşa beni, ninniler söyle yine. Bugün hâlâ kulağımda çınlıyor tatlı sesin. Güzel annem, kalbimin sen, en büyük neşesisin. Anneler günün kutlu olsun.


Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni çok seviyorum.

Anneler Günü Kutlu Olsun

Anne şefkattir, merhamettir. Cennet onların ayakları altındadır. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

Anneler günü kutlu olsun

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım. Anneler günün kutlu olsun canım annem!

Anneler günü kutlu olsun

Anneciğim benim, hüznümü sevince dönüştüren tek insansın. Anneler günün kutlu olsun anneciğim..Beni benden çok sevdiğine inandığım tek insan, ANNEM.


Karşılıksız tek sevgi senin bize olan sevginmiş. Şimdi daha iyi anlıyorum anne. Seni çok seviyoruz. Ellerinden öpüyoruz anneciğim.

Anneler günü kutlu olsun

Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem. Hakkını nasıl öderim..

RESİMLİ ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

Varlığımızı borçlu olduğumuz, sevgi, hoşgörü, merhamet ve özveri kaynağımız değerli annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.!

Sosyal Medyada Paylas