Babalar Günü Kutlu Olsun Özel. Babalar Gününe Özel

Babalar Günü Kutlu OlsunBabalar Günü Kutlu Olsun Özel. Babalar Gününe özel, haziran ayının en özel, en anlamlı günüdür. Tüm dünyada aynı gün büyük bir sevgi ile kutlanan özel günlerden biridir. Konu baba olunca -hele ki otoriter bir karakter ise- duygusal kelimeleri bir araya getirmek, aslında söylenilmek istenen o içe dokunan anlamlı babalar günü sözlerini dillendirmek zor olabiliyor. Böyle durumlarda hediyenin yanındaki bir kart mesajının yardımı dokunabilir. Tereddütsüz içinizden geldiği gibi kelimelerinizi yazıya dökebilirsiniz. Bir baba için en etkileyici babalar günü mesajı, biricik oğlundan/kızından duyacağı herhangi bir kaç tatlı söz olacaktır. Yılda bir kez de olsa onlara sonsuz sevgimizi dillendirmekten çekinmeyelim.

Bizi bu günlerimize getiren, kol kanat geren, sevgisi ile sarıp sarmalayan babalarımıza gönülden teşekkür etmek için hazırlanan mesajları sizler için toparladık.


Babalar Günü Mesajları


⏩ Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece “BABA” derdim. Babalar günün kutlu olsun canım babacım.


Babalar Günü Sözleri

⏩ Keşke sana söyleyeceklerimi en iyi kelimelerle ifade edebilseydim. Benim için yaptığın her şey için minnettarım. Senin için bulabileceğim en iyi kelimeler, seni tüm kalbimle sevdiğim! Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Oyun arkadaşım, suç ortağım, en büyük sırdaşım; Babalar Günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum.


Anlamlı Babalar Günü Mesajları

⏩ Saçlarımın arasında gezdirdiğin parmaklarının sıcaklığını her zaman hissettiğim, zor zamanlarımda varlığından güç aldığım babacığım. İyi ki varsın... Babalar Günün kutlu olsun.

Bababalar Günü Kutlu Olsun

Duygusal Babalar Günü Sözleri

⏩ Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim. Seni seviyorum canım babacığım.


⏩ Sen güçlü bir çınar gibisin. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım dünyayı bile fethedebilirim. Çünkü bana hep güç veriyorsun… Babalar Günün kutlu olsun.


⏩ Evimizin yakışıklısı… Babamız canımız bir tanemiz. Bil ki seni hergün daha çok seviyoruz. Varlığınla gurur duyuyoruz. Sen bizim herşeyimizsin. Babalar Günün kutlu olsun.


⏩ Bu hayatta ilk öğretmenim, ilk patronum ve sürekli danışmanım canım babacığım. Varlığın benim en büyük dayanağım, Babalar Günün kutlu olsun.

Bababalar Günü Kutlu Olsun

⏩ Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım. Babalar günün kutlu olsun.


Anlamlı Babalar Günü Mesajları

⏩ Nezaket, merhamet ve dürüstlük ... Senden öğrendiğim en önemli 3 şey. Senin çocuğun olmaktan gurur duyuyorum. Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Kimse senin kadar sevgi dolu, şefkatli ve çalışkan biri olamaz! Tüm dünyayı dolaşsam da senin gibi birini asla bulamayacağımı biliyorum! Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ İyi bir yaşam sürmek için gereken her şeyi senden öğrendim! Her zaman orada olduğun için teşekkür ederim baba! Babalar Günün kutlu olsun!

Bababalar Günü Kutlu Olsun

Duygusal Babalar Günü Mesajları

⏩ Keşke gülüşünü her zaman görüp, kahkahalarını her zaman duyabilseydim; ne kadar uzak olursak olalım, daima kalbimde ve düşüncelerimdesin. Seni seviyorum babacığım.


Babalar Günün kutlu olsun!

⏩ Hayatım boyunca bana öğrettiğin tüm dersleri ve güzel şeyleri hatırlıyorum. Aramızda ne kadar mesafe olursa olsun önemli değil, önemin asla azalmayacak! Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Yaşlandıkça hayatımı daha iyi hale getirmek için ne kadar fedakarlık yaptığını daha iyi fark ediyorum. Benim için yaptığın bunca şey için ne yapsam yeterince teşekkür edemem! Seni seviyorum babacığım. Babalar Günün kutlu olsun!

Bababalar Günü Kutlu Olsun

⏩ Baba kelimesi için birçok olumlu şey düşünüyorum. Aklımda bir babanın bu kadar harika bir görüntüsünün olmasının sebebi sensin. Babalar Günün kutlu olsun!


Komik Babalar Günü Mesajları

⏩ Baba; Ironman kadar zeki, Hulk kadar güçlü, Süpermen kadar hızlı ve Batman kadar cesursun. Sen benim en sevdiğim süper kahramansın.


⏩ Bazı süper kahramanlar pelerin giymez! Harika bir gün geçir Süpermen! Babalar Günün kutlu olsun!

Bababalar Günü Kutlu Olsun

⏩ Kardeşimle kavga ederken hep beni desteklediğin için teşekkür ederim baba. Babalar Günün kutlu olsun!


Kısa Babalar Günü Mesajları

⏩ Kendime inandığımdan çok daha fazlasına inanan canım babam, Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Bu yaşıma kadar en iyi arkadaşım olduğun için çok teşekkür ederim. Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Hayatımın filminin süper kahramanı sensin. Babalar Günün kutlu olsun!

Kaderimsin Siirler

Kısa Babalar Günü Sözleri

⏩ Ben daha çocukken, sen de çocuk gibi davranıp benimle oyun oynadığın için, gençliğimde bir derdim olduğunda, beni dinleyip arkadaşım gibi davrandığın için ve ihtiyacım olduğunda ebeveyn gibi davranıp bana akıl verdiğin için sana çok teşekkür ederim. Sen tanıdığım en iyi insansın. Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Baba, bana yaptığın her şey için sana minnettarım. Eğer sen beni bu kadar iyi yetiştirmeseydin, bugün olmak istediğim kişi olamazdım. Beni tıpkı kendin gibi yetiştirdiğin için teşekkürler. Seni bütün kalbimle seviyorum. Sen herhangi bir çocuğun hayal edebileceği en iyi babasın. Babalar Günün kutlu olsun!


Uzun Babalar Günü Sözleri

⏩ Baba, sen benim kahramanımsın, çünkü bütün hayatım boyunca orada benim için bekliyordun. Sen benim en iyi arkadaşım ve sırdaşımsın. İyi ve kötü zamanlarda ne söyleyeceğini bilir, her gün öğrettiklerinle beni hala şaşırtırsın. Sadece benim için değil, tüm ailemiz için kahramansın. Seni tüm kalbimle seviyorum. Babalar Günün kutlu olsun!

Kaderimsin

⏩ Benim babam olduğun için o kadar şanslıyım ki, sensiz bir hayat düşünemiyorum. Büyüleyici gülüşünle, her zaman benim parlayan yıldızım olacaksın. Seni çok seviyorum canım babam. Kelimelerle tam olarak ifade edemeyeceğim kadar çok seviyorum seni. Bize yaptığın her şey için sonsuz teşekkürler. Babalar Günün kutlu olsun!


Duygusal ve Uzun Babalar Günü Mesajları

⏩ Bütün felsefelere, bilimlere, mantığa, akıl yürütmelere karşı bana mümkün olan her şeyi yapabileceğimi ve imkansız bir şey olmadığını öğrettin. İmkansızları imkanlı hale getirmeyi senden öğrendim. İnsanlar hiç umut kalmadığını düşündüğünde, imkansız kelimesini düşünmedim bile… Bana öğrettiğin her şey için minnettarım. Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Benim için her zaman orada olduğunu bildiğim, doğru yolu gösterdiğin, zor geldiğinde, ben bile kendime inanmazken bana inandığın, sürekli hayal kurmaya teşvik ettiğin ve her zaman ilham kaynağı olduğun için… Kısacası benim için yaptığın her şeye teşekkürler baba. Babalar Günün kutlu olsun!

Kaderimsin siir

En Güzel Babalar Günü Mesajları

⏩ Sıcak yürekli ve sevecen olmanı seviyorum. Yumuşak ve düşünceli olmana bayılıyorum. Bir çeşit filozof, yazar, entelektüel ya da eleştirmen gibi derin düşüncelerinin olması bana ilham veriyor. Seninle ilgili daha fazlasını, hiç kimsenin göremediği ve bilmediği şeyleri biliyorum. Benim babam olduğun için her gün Allah’a şükrediyorum. Seni seviyorum baba. Babalar Günün kutlu olsun!



Duygusal Babalar Günü Mesajları

⏩ Her günümü aydınlatan gülümsemelere sahipsin. Övgü dolu sözlerinle beni her zaman çok iyi hissettiriyorsun. Dileklerimin gerçekleşmesi için ne yapması gerektiğini biliyorsun. Her zaman bana anlatacak en iyi hikayeleri olan kişisin. Ve en önemlisi, çok iyi bir dinleyicisin. Sabırlısın, naziksin ve en iyi baba sensin. Bulmayı umduğum en iyi arkadaşsın. Ve bunu yüksek sesle söylemekten gurur duyuyorum, seni seviyorum. Babalar Günün kutlu olsun!


Kaderimsin

En Güzel Babalar Günü Mesajları

⏩ Hayatım boyunca benimleydin. İlk adımı attığımda, ilk düştüğümde yanımdaydın. İlk mükemmel notumu aldığımda ve sınavımda ilk kez başarısız olduğumda yanımdaydın. Yani ne olursa olsun beni her zaman anladın ve destekledin. Bunun için teşekkür ederim. Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Seninle ilk tanıştığımda harika bir baba olacağını hemen anladım. Çocuklarımızın babası olduğun için çok mutluyum. Vazgeçmek üzere olduğum anlar oluyor ama sen her zaman nasıl davranacağını biliyorsun. Hepimiz seni seviyor ve takdir ediyoruz. Babalar Günün kutlu olsun sevgilim!

Kaderimsin iyiki varsin

⏩ Baba, bizi hayatın fırtınalarından koruyan bilge bir sığınak gibisin. Seni çok seviyoruz, Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Kaç yaşında olursan ol, her zaman benim ilk aşkım olacaksın. Babalar Günün kutlu olsun. Muhteşem bir kutlama yapın, bensiz ne kadar olabilirse…


⏩ İyi bir baba olmanın her erkeğin hayatındaki en büyük başarı olduğuna inanıyorum. Sahip olduğunuz tüm sevgiyi, ilgiyi ve ilgiyi onlara vererek çocuk yetiştirmekten daha onurlu bir şey yoktur. Sevgili babacığım, benim için her zaman mükemmel bir baba oldun ve öyle kalacaksın. Babalar Günün kutlu olsun!

Bababalar Günü Kutlu Olsun

⏩ Çocuklarımız artık büyüdüler ama hala sana ne kadar ihtiyaçları olduğunu görebiliyorum. Ve sanırım bu, gezegende onları bir anlığına çocukluklarına döndürebilen tek erkek olduğun için. Hepimiz seni delice seviyoruz. Mutlu Babalar Günü!


⏩ Erkekler kadınlar kadar duygusal olmayabilir ama bu, kadınlar gibi sevemeyecekleri anlamına gelmez. Beni tüm kalbinle sevdiğini biliyorum. Ben de seni seviyorum baba. Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Benim için ne kadar önemli olduğunu söylemek için herhangi bir nedene ihtiyacım yok ama bugün bana, ailemiz için yaptığın her şeyi takdir ettiğimi söylemek için harika bir fırsat daha veriyor. Söz veriyorum seni asla hayal kırıklığına uğratmayacağım. Mutlu Babalar Günü!

Bababalar Günü Kutlu Olsun

⏩ Yıllar geçiyor ama sen hiç değişmiyorsun. Seni çocukluğumda hatırlıyorum: her zaman çok komik ve neşeliydin, herkes sana hayrandı. Herkese senin benim babam olduğunu büyük bir gururla söyledim. Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Sevgin ve ilgin, mutlu çocukluk günleri, kutlamalar ve unutulmaz anlar için teşekkür ederiz! Seni çok seviyoruz fedakar babamız, günün kutlu olsun!


⏩ “Baba” kelimesi içinde pek çok sıcak ve hoş anı barındırıyor. Bu kelimeyi söylerken hissettiğim tüm güzel duygular için teşekkür ederim! Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Tüm arkadaşlarımın senin gibi bir babaları olmasını dilediğini biliyorsun! Senin gibi tatlı bir baba bulduğum için dünyanın en şanslı kızıyım. Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Herkesin bir babaya ihtiyacı vardır. Küçük bir bebeğin onu sımsıkı tutması için güçlü baba kollarına ihtiyacı vardır. Bir kızın güzel bir prenses gibi hissetmesi için bir babaya ihtiyacı vardır. Bir çocuğun gerçek bir şövalye olmayı öğrenmesi için bir babaya ihtiyacı vardır. Bir annenin, çocuklarını mutluluk ve uyum içinde büyütmesi için bir babaya ihtiyacı vardır. Tüm fedakar babalar, Babalar Gününüz kutlu olsun!

Kaderimsin Siirler

⏩ Canım babam, sen ailenin reisi, annemizin sevgili kocası ve çocuklarımızın dedesisin. Bu kadar çok rolü mükemmel bir şekilde oynamayı nasıl başarıyorsun? Sana hayran olmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Mutlu Babalar Günü!


⏩ Gerçek bir erkek ne isterse olabilir: pilot, mühendis, programcı vs. olabilir. Ama bir erkeğin olabileceği en iyi şey harika bir babadır. Ve dünyanın en iyi babasına sahip olduğum için gerçekten çok mutluyum! Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Canım kocam, Babalar Günün kutlu olsun! Dünyada çocuklarımız için bu kadar harika bir baba olabilecek başka bir adam olmadığına inanıyorum. Senden aldıkları tüm güzel özellikler için her gün şükrediyorum. Seni çok seviyoruz!


⏩ Sevgili babacığım, eminim ki sen hiç yaşlanmayacaksın. Hayata olan sevgin, enerjin ve inanılmaz mizah anlayışın sayesinde sonsuza kadar genç ve dayanıklı kalacaksın. Genç ruhun ve sana olan sonsuz sevgimiz asla değişmeyecek. Mutlu Babalar Günü!


⏩ Babam, sen hayatım boyunca hayran olduğum kişisin! Bu kadar güçlü ve anlayışlı olduğun için sana gerçekten minnettarım. Yolumda her zorlukla karşılaştığımda beni destekleyen ve neşelendiren sendin. Teşekkürler ve Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Sen sadece gerçek bir baba değilsin. Benim için sen aynı zamanda tüm sırlarımı bilen ve saklayan gerçek bir arkadaşsın. Sen bana neyin doğru neyin yanlış olduğunu gösteren gerçek bir öğretmensin. Sen kendi ilkelerine sadık kalan gerçek bir adamsın. Bana rol model olduğun için teşekkür ederim. Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Kesinlikle ikna olduğum bir şey var: Babalar Günü senin onuruna kuruldu, yakışıklı babam! Sen gelmiş geçmiş en harika babasın ve senin çocuğun olmaktan gerçekten gurur duyuyorum. Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Bazen duygularımızı ifade edecek doğru kelimeleri bulamıyoruz. Bazen sevgimizi davranışlarımızla bile ifade edemeyiz. Babişko, bu o anlardan biri, çünkü sana olan sevgimiz o kadar büyük ki hiçbir şeye sığdıramıyoruz. Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Canım babam! Bir insan olarak gelişimime çok şey kattın. Sayenizde gerçek bir erkek olmayı, ahlaki değerlere ve haysiyete saygı duymayı öğrendim. Her şey için sana gerçekten minnettarım. Babalar Gününü tebrik ederim!


⏩ Sana teşekkür etmek istediğim çok şey var. Tüm hayatım boyunca bana verdiğin inanılmaz bir sevgi ve ilgi atmosferi için teşekkür ederim. Seni birçok kez endişelendirdiğimi bilmeme rağmen bu kadar sabırlı olduğun için teşekkür ederim. Gerçekten teşekkür ederim sevgili baba. Seni seviyorum, Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Bizi nasıl güvende ve sakin tutacağını her zaman biliyordun. Güçlü ellerin sildi çocuğun gözyaşlarını, Uzun zaman önce büyüdük, Ama dertlerimizi ve başarılarımızı paylaşmak için hep aceleyle eve gideriz. Bize gerçek hayattaki bilgeliği, haysiyeti ve nezaketi öğretiyorsun. Her zamanki gibi sağlıklı ve güçlü ol, Bugün için tüm endişelerini unut, Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Baba. Samimi ve sevecen olmak benim için çok zor, bunu biliyorsun çünkü biz aynıyız. Ama seni sonsuz seviyorum ve benim için yaptığın her küçük şeyi hatırlıyor ve takdir ediyorum. Mutlu Babalar Günü!


⏩ Tüm dünyadaki en sevgi dolu, kibar ve koruyucu babanın Babalar Günü kutlu olsun! Senin babam olman beni kesinlikle daha iyi bir insan yaptı. Herşey için teşekkürler, Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Sen benim en büyük koruyucum ve en büyük ilham kaynağımsın. Seni o kadar çok seviyorum ki, bunu tarif edecek kelime bulmak bile zor. Seni seviyorum, Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Seni ne kadar sevdiğimi ve takdir ettiğimi söyleme fırsatı bulduğum için çok mutluyum baba! Moralim bozukken, mutluyken, ilk kez kalbim kırıldıktan sonra ağladığımda yanımda oldun. Sen dünyanın en iyi babasısın. Seni seviyorum. Günün kutlu olsun!


⏩ Sana bunu yeterince sık söylemediğimi biliyorum ama sen tanıdığım en iyi adamsın, benim gerçek ilham kaynağım ve olmak istediğim adama örneksin. Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Gerçek baba, çocuk doğurmaya katılan değil, çocukların yetiştirilmesine katılandır. En yakın ve en sevdiklerinin sorumluluğunu almaktan korkmayan gerçek bir adam olduğun için teşekkürler babacığım. Babalar Günün kutlu olsun!



⏩ Bana mutlu bir çocukluk yaşattığın için teşekkür ederim. Aldığın tüm oyuncakları hatırlıyorum. Bulduğun her oyunu hatırlıyorum. Özellikle benim için uydurduğun her peri masalını hatırlıyorum. Seni koşulsuz seviyorum. Babalar Günün kutlu olsun!


⏩ Senin yanında hep küçük bir prenses gibi hissettim. Her zaman çok güçlüydün ve her durumdan nasıl çıkacağını biliyordun. Sen beni hep korudun. Tüm kalbinle sevdin. Sana olan minnettarlığımı ve sevgimi ifade edebilecek kelimeler bile yok. Mutlu Babalar Günü!


⏩ Babalar gününü yaz aylarında kutlamak tesadüf değildir. Yaz ile pek çok ortak noktan var. Sıcaksın, güneşlisin, parlaksın ve seni bu kadar çok sevmeme neden olan da bu! Babalar Günün kutlu olsun hayatımın yazı!


⏩ Sevgili babacığım, seninle gurur duyuyorum. Bugün sana dilemek istediğim çok şey var ama en önemlisi benimle gurur duymanı istiyorum. Beklentilerini karşılamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Mutlu Babalar Günü!


⏩ Başka bir babam olduğunu hayal edemiyorum. Sen dünyanın en iyi babasısın ve umarım bir gün ben de senin kadar kibar ve anlayışlı olurum. Seni kelimelerin ötesinde sevdiğimi asla unutma!

Sosyal Medyada Paylas